неділю, 5 січня 2014 р.

Підсумкова конференція 2013 року

20 грудня 2013 року з метою підведення підсумків діяльності шкільних  клубів підприємництва Житомирської області у 2013 році, на базі  ЖОІППО було проведено засідання робочої групи  опікунів ШКП. Учасники засідання отримали сертифікати, надані польською  стороною, електронний варіант збірника кращих досвідів роботи ШКП України та довгоочікувану гру "Cashflow" ! 
Під час конференції  були запропоновані і обговорені плани роботи шкіл в яких створені ШКП на наступний 2014 рік.




У Варшаві відбувся конкурс логотипів ШКП проекту "ШАП 2"

10 грудня 2013 року у Варшаві відбулась конференція учасників проекту  щодо упровадження шкільних клубів підприємництва. У ній брали участь шкільні клуби (діти та вчителі), що розпочали свою діяльність у  2012 році та тренери проекту "ШАП 2" 2013 року. Під час роботи розглядались питання діяльності Регіональних центрів післядипломної педагогічної освіти з реалізації пректу в Україні, впровадження Моделі Підприємливої школи в регіонах України.

Також проведено конкурс логотипів учнівських клубів підприємництва України. Серед представлених зразків (див. нижче), був і логотип клубу з Житомирщини . У результаті голосування всіх учасників конференції наш логотип (№3) став призером конкурсу, що було відзначено цінним подарунком - проектором для ШКП.