понеділок, 17 червня 2013 р.

В гостях у наших партнерів на Рівненщині

12-15 червня 2013 року майбутні опікуни ШКП Житомирщини пройшли навчання у місті Рівному на базі Київського інституту права.

Колеги з Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти приймали нас на найвищому рівні!
 Знайомство з польськими тренерами, психологом Катажиною Кошевською та економістом Іолантою Чайковською, справили на українських учасників приємні та незабутні враження.
Польські партнери надихнули учасників семінару на подальшу плідну працю у напрямку створення шкільних клубів підприємництва на Житомирщині.


 Навчання проходило у змішаних групах, що дало змогу познайомитися з однодумцями з Вінницької та Рівенської областей.









Дякуємо колегам Рівненської області за чудовий та теплий прийом!





5 коментарів:

  1. Вітаємо з хорошими результатами! Так тримати! Лариса.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякуємо! І вам бажаємо приємних та вдячних гостей! Чудової та плідної співпраці з колегами!

      Видалити
  2. Останнє фото - просто супер! Насправді, нас там шестеро ;) Творимо звітність) А Світлана Онопрієнко - по ту сторону об'єктиву)))
    Свєта, ти справжній фотограф) Вдало зловила момент! Останнє фото зафіксувало момент істини - процес, в якому ми перебували впродовж двох днів))) Спільна робота здорово об'єднує! Дякуємо за співпрацю. Л.Києнко-Романюк, І.Мацієнко

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, дякую, це фото дійсно відображає наш істиний запал в творчому процесі, а я, і справді, з вами, тільки по іншу сторону об'єктиву.

      Видалити
  3. Як часто, коли щось робиш відповідально і з турботою, достатньо усього лише СЛІВ ВДЯЧНОСТІ. Спасибі, Світлано, що і ТИ так вважаєш!!!

    ВідповістиВидалити